Porsaan ulkofileepihvit pannulla
Porsaanfileitten lisukkeena meillä syötiin uunissa kypsennettyjä perunaviipaleita. Lisäksi tytär sekoitteli kermaviilistä, majoneesista ja mausteista todella herkullisen kylmän kastikkeen. Mausteina hän käytti kuulemma paprikajauhetta, sipulijauhetta, mustapippuria ja chiliyrttisuolaa.
Porsaan ulkofilepihvit pannulla (4:lle)
400 - 500 g porsaan fileepihvejäDry rub -mausteseos:
1 tl suolaa
1 rkl kuivattua persiljaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl chilirouhetta
reilusti mustapippuria myllystä
Ota pihvit hyvissä ajoin (n. 30 min) huoneenlämpöön. Huoneenlämpöinen pihvi pysyy mehevämpänä, koska se pitää paistettaessa nesteet paremmin sisällään kuin kylmä pihvi.
Sekoita mausteseoksen aineet keskenään. Hiero seos fileitten pintaan molemmille puolille.
Paista fileepihvit pannulla öljyssä, noin 3 - 5 minuuttia/puoli. Paistoaika riippuu pihvien paksuudesta; älä paista liian kauam, ettei pihveistä tule kuivia koppuroita. Kääri pihvit paistamisen jälkeen muutamaksi minuutiksi folioon, jossa ne vielä jatkavat kypsymistä..
Tosi hyvän näköistä lihaa nämä Snellmanin maatiaispossun kalvottomat fileepihvit. |
Kommentit
Lähetä kommentti