Herkulliset mustapapupihvihampurilaiset
Marinoitu porkkana ja mustapapupihvi on superhyvä yhdistelmä. Vaikka yleensä tykkään lihasta, vetää tämä hampurilainen mennen tullen vertoja perinteiselle hampurilaiselle. Tämä on meikäläisen herkkuruokaa, nam!
Herkulliset mustapapupihvihampurilaiset
4 hampurilaissämpylää
4 mustapapupihviä (HoviRuoka)
4 juustoviipaletta (esim. Jalapeno Jaakko -kermajuustoa)
tomaattiviipaleita
maustekurkkuviipaleita
jääsalaattia
Marinoitu porkkana:
2 keskikokoista porkkanaa
1 rkl öljyä
1/2 rkl valkoviini- tai omenaviinietikkaa
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
Vaaleanpunainen creme fraiche -majoneesi:
1 prk creme fraichea
majoneesia maun mukaan
tujaus ketsuppia
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
Valmista ensin marinoidut porkkanat. Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sekoita marinadi raasteeseen. Nosta jääkaappiin tekeytymään n. tunniksi.
Sekoita majoneesiainekset ja nosta jääkaappiin odottamaan.
Lämmitä mustapapupihvit paistinpannulla n. 1 minuutti/puoli. Kun olet kääntänyt pihvit, laita juustosiivut niiden päälle. Siinä juusto sulaa sopivasti. Paahda sämpylänpuolikkaat leivänpaahtimessa tai pikaisesti uunissa.
Kokoa hampurilaiset.
Valmista ensin marinoidut porkkanat. Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja sekoita marinadi raasteeseen. Nosta jääkaappiin tekeytymään n. tunniksi.
Sekoita majoneesiainekset ja nosta jääkaappiin odottamaan.
Lämmitä mustapapupihvit paistinpannulla n. 1 minuutti/puoli. Kun olet kääntänyt pihvit, laita juustosiivut niiden päälle. Siinä juusto sulaa sopivasti. Paahda sämpylänpuolikkaat leivänpaahtimessa tai pikaisesti uunissa.
Kokoa hampurilaiset.
Kommentit
Lähetä kommentti