Kantarellirisotto ja parmesaanilastut
Pakastimesta löytyi vielä pieni määrä viime kesän kantarelleja. Niistä syntyi maukas risotto.
Kantarellirisotto ja parmesaanilastut
parmesaanijuustoaKantarellirisotto:
3 dl risottoriisiä
n. 8 dl kuumaa kanalientä
1 dl paloiteltuja, kypsennettyjä, pakastettuja kantarelleja kohmeisina
1 - 2 rkl kuivattua persiljaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus valkosipulijauhetta
mustapippuria myllystä
1/2 dl parmesaaniraastetta
Tee ensin parmesaanilastut. Höylää juustoköylällä ohuita siivuja parmesaanista. Laita lastut uunipellille leivinpaperin päälle. Lämmitä juustolastuja 190-asteisen uunin keskitasolla noin 10 - 15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja muuttunut kauniin ruskehtavaksi. Anna jäähtyä.
Kommentit
Lähetä kommentti