Tonnikalaleipä
Tonnikalaleipä (2:lle)
patonkia
2 rkl smetanaa
2 rkl sitruunamajoneesia
1/2 prk tonnikalaa (suosittelen käyttämään MSC-sertifikoitua)
1 tl kapriksia
mustapippuria myllystä
rypsiöljyä
1 kovaksi keitetty kananmuna
tuoreita yrttejä silputtuna, esimerkiksi tilliä tai lehtipersiljaa
Valuta tonnikala ja murskaa kaprikset haarukalla. Sekoita smetana, sitruunamajoneesi, kaprikset ja tonnikala, mausta seos makusi mukaan mustapippurilla.
Halkaise patonginpalat ja paahda halkaisupinnat kuumalla pannulla öljyssä.
Leikkaa kananmuna veitsellä silpuksi.
Levitä tonnikalatäyte patonginpuolikkaille. Ripottele päälle kananmunasilppua ja yrttejä.
Kommentit
Lähetä kommentti