Kasvistoast Arnoldsin tapaan
Taannin söin Arnoldsissa lounaaksi maukasta voileipää, veggie toastia, jossa oli pestoa, artisokansydämiä, aurinkokuivattua tomaattia, fetaa ja emmentaljuustoa. Syntyisiköhän kotosalla yhtä maukas toast? Emmentaljuuston jätin pois, mutta muuten pyrin mahdollisimman tarkasti matkimaan Arnoldsin leipää.
Jos sinulla on voileipägrilli, käytä ihmeessä sitä. Minulla ei ole, joten jouduin tyytymään pannulla paistettuun.
Kasvistoast Arnoldsin tapaan (1 - 2:lle)
2 paahtoleipäviipaletta
maustamatonta tuorejuustoa
vihreää pestoa
artisokansydämiä
aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja
fetaa
mustapippuria myllystä
oreganoa
öljyä paistamiseen
Voite paahtaleipäviipaleet tuorejuustolla. Levitä tuorejuuston päälle pestoa.
Leikkaa artisokan sydämet ohuiksi siivuiksi, murskaa fetajuusto haarukalla.
Päällystä leipäviipaleet artisokkasiivuilla, tomaateilla ja fetajuustomuruilla. Mausta mustapippurilla ja oreganolla.
Paina leivät vastakkain kerrosvoileiväksi ja paista pannulla öljyssä välillä lastalla painaen muutaman minuutin ajan, kunnes leipä on muuttunut rapeaksi ja täytteet lämmenneet hiukan.
Leikkaa kerrosleipä terävällä veitsellä kolmioleiviksi.
Kommentit
Lähetä kommentti