Nakkimunakas
Nakkimunakas (1:lle)
2 kananmunaa3 rkl kermaa tai maitoa
suolaa
mustapippuria myllystä
ripaus chilirouhetta
2 nakkia
muutama fetakuutio
1 kevätsipulin varsi
öljyä paistamiseen
Pilko ja ruskista nakit pannulla. Huuhtele ja kevätsipulin varsi ja leikkaa renkaiksi.
Sekoita kananmunat, kerma/maito sekä mausteet.
Kaada pannulle tilkka öljyä ja kuumenna pannu. Kaada munaseos pannulle. Kun massa on tarpeeksi hyytynyttä, lisää täyteainekset munakkaan roiselle puoliskolle. Paistele vielä hetki, kunnes feta alkaa hiukan sulaa ja nakit ovat lämpimiä.
Käännä paistinlastalla munakkaan toinen puolikas täytteiden päälle ja siirrä munakas varovasti lautaselle.
Kommentit
Lähetä kommentti