Parmesaanibroileri ja sitruunaspagetti


Kun ruuassa on juustoa, voiko se mennä pieleen? Tässä ruuassa juustoa on t o s i paljon. Ei siis kevyttä sapuskaa tämä.

Parmesaanibroileri (4:lle)

4 kpl ohuita broilerin fileitä
1/4 dl korppujauhoja
1/4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl parmesaaniraastetta
1 tl mustapippuria
öljyä tai voita broilerin paistamiseen

Sekoita korppujauhot, vehnäjauhot. parmesaaniraaste ja mustapippuri keskenään. Kääntele fileet seoksessa ja paista ne pannulla kypsiksi ja kullanruskeiksi.

Sitruunaspagetti

spagettia syöjien mukainen määrä
vettä
suolaa
1/2 rkl öljyä
2 dl ruokakermaa tai kermaa
1 - 2 valkosipulin kynttä murskattuna
1/2 dl parmesaaniraastetta
1 rkl (tai maun mukaan) sitruunamehua
mustapippuria
1/2 dl tuoretta persiljaa silputtuna

Laita spagetti kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kuumenna öljy pannulla ja paista siinä valkosipulimurska. Lisää kerma, sitruunamehu ja parmesaaniraaste. Kiehauta. Mausta mustapippurilla ja persiljasilpulla. Kun spagetti on kypsää, valuta se. Kaada kastike spagetin joukkoon, sekoita ja tarkista maku.

Tarjoa spagetti parmesaanibroilerin ja raikkaan salaatin kanssa.






Kommentit

Suositut tekstit