Parmesaanibroileri ja sitruunaspagetti
Kun ruuassa on juustoa, voiko se mennä pieleen? Tässä ruuassa juustoa on t o s i paljon. Ei siis kevyttä sapuskaa tämä.
Parmesaanibroileri (4:lle)
4 kpl ohuita broilerin fileitä1/4 dl korppujauhoja
1/4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl parmesaaniraastetta
1 tl mustapippuria
öljyä tai voita broilerin paistamiseen
Sekoita korppujauhot, vehnäjauhot. parmesaaniraaste ja mustapippuri keskenään. Kääntele fileet seoksessa ja paista ne pannulla kypsiksi ja kullanruskeiksi.
Sitruunaspagetti
spagettia syöjien mukainen määrävettä
suolaa
1/2 rkl öljyä
2 dl ruokakermaa tai kermaa
1 - 2 valkosipulin kynttä murskattuna
1/2 dl parmesaaniraastetta
1 rkl (tai maun mukaan) sitruunamehua
mustapippuria
1/2 dl tuoretta persiljaa silputtuna
Laita spagetti kiehumaan suolalla maustettuun veteen.
Kuumenna öljy pannulla ja paista siinä valkosipulimurska. Lisää kerma, sitruunamehu ja parmesaaniraaste. Kiehauta. Mausta mustapippurilla ja persiljasilpulla. Kun spagetti on kypsää, valuta se. Kaada kastike spagetin joukkoon, sekoita ja tarkista maku.
Tarjoa spagetti parmesaanibroilerin ja raikkaan salaatin kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti