Jauhelihadippi nachoille


Tämä on meillä erittäin suosittu ja toivottu viikonlopun iltapala. Kun nachot lämmittää erillään kastikkeista, ne eivät muutu kosteiksi ja nahkeiksi vaan pysyvät mukavan rapsakoina. Tomaatin ja paprikan lisäksi mukaan voi pilkkoa muitakin tuoreita kasviksia, vaikkapa punasipulia, chiliä tai jäävuorisalaattia.

Jauhelihadippi nachoille

400 g jauhelihaa
1 ps tacomaustetta
1 dl vettä
1 tl paprikajauhetta
1/2 dl tai enemmän mietoa tacokastiketta

1 ps nachoja
2 tomaattia
1 paprika
creme fraichea
Koskenlaskija Ruoka cheddar -sulatejuustoa

Ruskista jauheliha pannulla. Lisää tacomauste ja vesi. Sekoita. Lisää tacokastike ja paprikajauhe ja hauduta kastiketta noin 10 minuuttia.

Kastikkeen valmistuessa pilko tomaatit ja paprika. Levitä nachot uunipellille ja lämmitä niitä uunissa muutaman minuutin ajan.

Lämmitä sulatejuusto mikrossa. Tarjoa jauhelihadippi lämpimien nachojen, tuoreen tomaatin ja paprikan, creme fraichen sekä lämpimän sulatejuuston kanssa.


Kommentit

Suositut tekstit