Jauhelihadippi nachoille
Tämä on meillä erittäin suosittu ja toivottu viikonlopun iltapala. Kun nachot lämmittää erillään kastikkeista, ne eivät muutu kosteiksi ja nahkeiksi vaan pysyvät mukavan rapsakoina. Tomaatin ja paprikan lisäksi mukaan voi pilkkoa muitakin tuoreita kasviksia, vaikkapa punasipulia, chiliä tai jäävuorisalaattia.
Jauhelihadippi nachoille
400 g jauhelihaa1 ps tacomaustetta
1 dl vettä
1 tl paprikajauhetta
1/2 dl tai enemmän mietoa tacokastiketta
1 ps nachoja
2 tomaattia
1 paprika
creme fraichea
Koskenlaskija Ruoka cheddar -sulatejuustoa
Ruskista jauheliha pannulla. Lisää tacomauste ja vesi. Sekoita. Lisää tacokastike ja paprikajauhe ja hauduta kastiketta noin 10 minuuttia.
Kastikkeen valmistuessa pilko tomaatit ja paprika. Levitä nachot uunipellille ja lämmitä niitä uunissa muutaman minuutin ajan.
Kommentit
Lähetä kommentti