Helpot kalahampurilaiset ja itse tehty coleslaw
Helpot kalahampurilaiset (4:lle)
4 kpl Kullanrapeita kalafileitä (Findus) tai muita vastaavia
4 kpl Reissumiestä
jäävuorisalaattia
1 - 2 tomaattia
kurkkua
maustekurkkua
Sitruunainen tillimajoneesi:
1/2 dl majoneesia
1/2 dl turkkilaista jugurttia
1 rkl silputtua, tuoretta tilliä
1 tl sitruunamehua
ripaus mustapippuria
ripaus sitruunapippuria
Sekoita tillimajoneesin ainekset. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa.
Paista kalafileet uunissa tai pannulla. Revi salaatti, viipaloi kurkut ja tomaatit. Lämmitä leivät uunissa tai leivänpaahtimessa. Kokoa kalafileistä, vihanneksista ja tillimajoneesista herkullinen hampurilainen. Tarjoa itse tehdyn coleslaw-salaatin kanssa.
Coleslaw-salaatti
puolikas varhaiskaali
1 porkkana
1 porkkana
1 kirpeä omena (esim. Granny Smith)
1 rkl silputtua, tuoretta persiljaa
Kastike:
1/2 dl majoneesia
1/2 dl turkkilaista jugurttia
1 rkl valkoviinietikkaa
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
ripaus sokeria
Leikkaa kaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Juustohöylä on tähän oiva työväline, sillä saa todella ohutta suikaletta. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja pilko omena pieniksi paloiksi. Yhdistä keskenään salaatin ainekset.
Sekoita kastikeainekset ja kaada kastike salaatin joukkoon. Sekoita. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa. Tarjoa salaatti hampurilaisten kaverina.
Sekoita kastikeainekset ja kaada kastike salaatin joukkoon. Sekoita. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa. Tarjoa salaatti hampurilaisten kaverina.
Hurjan hyvä coleslaw. |
Kommentit
Lähetä kommentti