Varhaiskaalisalaatti
Tässä helppo ja nopea salaatti, jota varhaiskaaliaikaan teen usein itselleni lounaaksi tai iltapalaksi. Fetan voi korvata raejuustolla, jos tykkää enemmän siitä. Tässä ohjeessa tarpeet yhden ihmisen salaattiannokseen.
Varhaiskaalisalaatti (1:lle)
varhaiskaalia nälkätilanteen mukainen palamuutaman sentin mittainen pätkä kurkkua
pala fetaa tai salaattijuustoa
muutama rengas suippopaprikaa
pari vartta tilliä
1 tl (sitruunan makuista) rypsiöljyä
1/2 tl valkoviinietikkaa
mustapippuria maun mukaan
Leikkaa kaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi, pilko myös muut ainekset ja nypi tilli. Sekoita aineksista salaatti. Tee öljystä, etikasta ja mustapippurista kastike ja kaada se salaatin päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti