Mehevä tortillavuoka
Mehevä tortillavuoka (4:lle)
muutama tortillalätty
600 g jauhelihaa
1 sipuli
1 tomaatti
1/2 mieto chili
2 valkosipulinkynttä
1 tlk tomaattimurskaa
1 rkl tomaattipyrettä
1 dl vettä
2 dl juustoraastetta
1 1/2 tl (tai maun mukaan) suolaa
1 tl paprikajauhetta
reilusti mustapippuria myllystä
Pilko sipuli, tomaatti ja chili. Hienonna valkosipulinkynnet. Ruskista jauheliha pannussa. Lisää ruskistuksen loppuvaiheessa sipuli, valkosipulinkynnet ja chili. Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.
Lisää pilkotut tomaatit, tomaattipyre ja tomaattimurska. Huuhtele tomaattimurskatölkki noin 1 dl:lla vettä ja kaada vesikin pannuun. Sekoita ja hauduttele noin 15 minuutin ajan. Sammuta levy ja sekoita jauheliha-tomaattikastikkeen joukkoon 1 1/2 dl juustoraastetta (jätä loppu juustoraasteesta ripoteltavaksi vuoan pinnalle).
Kokoa vuoka: alimmaiseksi kastiketta ja seuraavaksi tortillalätty, jne. Päällimmäiseksi vähän kastiketta ja juustoraaste.
Kommentit
Lähetä kommentti