Nopea pippurinen possunlihakastike
Nopea pippurinen possunlihakastike (4:lle)
350 g maustamattomia viljaporsaan minuuttisuikaleita tai muita fileesuikaleitarypsiöljyä
1 sipuli
5 dl vettä
1 lihafondi
1 prk herkkusieniviipaleita tai 100 g tuoreita herkkusieniä viipaleina
100 g pippurituorejuustoa
1/2 dl tuoretta persiljaa silppuna
(1 rkl suurustetta, Maizena)
Jos on aikaa, ota lihasuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista; sillä tavalla lihasta tulee mureampaa.
Pilko sipuli. Kuumenna pannu kuumaksi ja lisää rypsiöljyä. Ruskista lihasuikaleet pannulla, lisää myös sipulit. Kun ovat ruskistuneet, lisää vesi, lihafondi ja herkkusieniviipaleet. Kypsyttele kastiketta noin 15 minuutin ajan.
Kun lihapalat tuntuvat pehmeiltä, sekoita joukkoon tuorejuusto ja kuumenna. Jos haluat kastikkeesta paksumpaa, sekoita joukkoon suuruste ja kiehauta. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa lisää. Ripottele kastikkeen päälle tuoretta persiljaa.
Tarjoa perunamuusin, keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti